Individueel

GEKNIPT MOMENT: eenmalige sessie

fullsizeoutput_169

Wil je je beter voorbereiden op een belangrijk moment in je leven? Heb je een verlangen om bewuster je leven en levensfase te beleven?  

Het eerste uur luister ik naar je twijfels en verlangens, naar wat er nu speelt en waar je binnenkort graag zou willen staan. Tijdens het tweede uur knip ik heel bewust je haar, waarbij ik telkens check of het overeenkomt met wat je nu, op dit moment, nodig hebt.

Afhankelijk van de situatie blijven we langer stilstaan bij het afronden van de vorige levensfase, of besteden we meer aandacht aan de gewenste fase. Altijd veranderen we aan het einde van de sessie samen iets aan je haar. Innerlijke veranderingsprocessen verlopen makkelijker en vlotter als je in de spiegel kleine maar duidelijke veranderingen ziet. Jij geeft aan wat je nu nodig hebt, en ik vertaal dit al sprekend naar een nieuwe snit.

GEKNIPT MOMENT: Loopbaanbegeleiding

Heb je een loopbaanvraag?  Via de loopbaancheque’s van de VDAB nemen 7 uur de tijd om je loopbaanvraag te bekijken. Enkele mogelijke vragen in het kader van loopbaanbegeleiding zijn; Hoe en wat met het werk, met welke betekenis, welke zingeving aan het werk zijn? Meer weten: loopbaanbegeleiding

VOOR WIE

Wordt jouw leven in twee geknipt momenteel, in een duidelijke voor en na? Verlang jij ernaar om meer van wat er in je leeft te tonen? Zou je je kracht en levendigheid meer willen zien in de spiegel? Dan ben jij een geknipte persoon voor mij!

Enkele woorden die mijn doorsnee cliënten beschrijven: nieuwsgierig, leergierig, veerkrachtig en zelfsturend.

Meer weten mail me via gekniptmoment@gmail.com